perjantai 15. heinäkuuta 2016

Loma kuulumisia

 
 Kesäloma on jo suurimmaksi osaksi mennyt, joten ajattelin tulla tänne vähä päivittämään omia kuulumisia. Paljoa en ole tehnyt, enkä ole oikein missään käynyt kun elän tän kesän vain lapsilisillä. Suunnitelmia oli, mutta ne on peruttu taikka siiretty sitten ensi kesälle :D (oikeesti tää on ihan perseestä olla PA). Mutta hei! Tässä tulee runsaasti kuvia mun tekemisistä. Kesäkuun alussa kun muksutkin oli viel päiväkodissa päivisin, niin kävin paljon metsässä, mullehan tuli siel Englannis ollessa suomalaista sekametsää ikävä :D


 Siskoni Katjan kanssa käytii Vaakuna Piknikissä kuuntelemassa rokkia! Katja oli saanut liput ilmaiseksi kun liittyi S-ryhmän jäseneksi, ei tonne muuten olis tullu mentyä (edelleen koska ollaa molemmat köyhiä *muutama ruma sana*)


 Sonata Arctica ja Stratovarius veti ihan MIELETTÖMÄN upeat keikat! En oo kumpaakaa nähny ennen livenä ja oli kyl upea kokemus! Jos tulee taas joskus sopiva tilaisuus, niin varmasti menen uudestaan katsomaan ja kuuntelemaan! :) Meillä oli Katjan kanssa oikein hauskaa ^__^

 Treffattiin myös luokkalaisten kanssa ennen juhannusta ja askarreltii hartsikoruja. Esan sisko kun näki mun tekeleet niin sehän innostui ja tänään laittoi viestiä että olis loppukuusta/ kuun vaihteessa täällä suunnalla ja haluais päästä kans tekemään :) Mistä tulikin mieleeni että parempi vissii mennä keräämään kukkasia ja alkaa kuivattelemaan, jos haluan ne koruiks!
Niin ja siis ihan selvennykseksi, että noi kaikki korut mitä kuvassa näkyy, ei ole mun :D Tein kaksi kaulakorua ja yhden sormuksen (ton vasemman puoleisen tos alla olevas kuvas).


 Oon piirtänyt tosi paljon ja huomaan että alan vähä kehittyäkin! Ekaa kertaa piirsin tollaisen linnun ja hitsit, sehän onnistui kerralla! Tais olla vahinko :D

 Kokeilin myös erilaisia maalaustekniikoita vesiväreillä (okei, eli siis kahta xD). Olin hukannut mun akryylivärit, mut onneks ne on nyt löydetty! Vois maalata jotain jossain kohtaa kunhan sopiva inspiraatio iskee, tai keksin et mitä haluan maalata.

 Juhannuksena käytii mökillä ja Ventu nautti auringosta laiturilla. Meidän piti juhannukseksi mennä Kuusamoon, mutta...

 Toi Batman-toppi on kyllä tosi siisti! Ja vielä siistimpää on se, että vihdoinkin se mahtuu mun päällle :D Viime vuonna tosiaan pudotin 10kg ja tän vuoden aikana on pudonnu vajaa 5kg (tosin se paino pomppii kaiken aikaa, mutta ei mitenkää isosti :))

 Ja vihdoinkin osaan tehdä täydellisiä lettuja! Aivan ihania ja rapsakoita, namnamnam! Ohje kuului, että munia ja jauhoja tulee puolet nesteen määrästä. Eli jos on 6dl vettä (tai maitoa), niin siihen laitetaan kolme kananmunaa ja 3dl jauhoja. Lisäks sokeria siihe taikinaan ~0,5-1dl.

 Viikko sitten käytii keräämässä mustikoita ja hyvin tuli toi 3litran ämpäri täytee. Kalevi keskitttyi enemmän noitten mustikoitten syömiseen :D


Ja pitihän se piirakka tehdä totta kai!

 Meillä on nyt taas fasaaneja, tällä kertaa paljo enemmän kuin viime kesänä, plus kolme kananpoikaa! Nimesin noi kanat, ne on nyt Kotzone, Broisku ja Lihis. Fasaanit on yleisesti vain Taaveja, pöljät talloo välil toisiaan ku joku koittaa nukkua.

 Kävin tiistaina yhden kaverin kanssa Ikeassa ja löysin sieltä meille tauluhyllyt ja vähä jotaa koristeita. Oon nyt niin onnessani kun saan omia töitäni vaikka esille ja täällä näyttää vähä hienommalta, eikä oo mikää karmea läävä :P
Kävin eilen keräämässä kukkia ja illalla huomasin että tuosta saisi tosi upean kuvan kun laittaa ton vanhan radion päälle. Ja ihan näin sivuhuomautuksena, niin toi radio on toimiva!


 Sain vähä inspiraatiota sieltä Ikeasta, että voitais vaikka vessaa pikkasen rempata. Lähinnä voitais ylä-/sivukaapit vaihtaa avohyllyiks ja sillee saisin varmaankin paremmin käyttöön sen tilan. Meillä muutenkin on ne kaapin ovet aina auki, niin siksikin avohyllyt toimis paremmin :D Lisäksi pinterestiä selatessa saa kaikenmaailman muitakin ideoita...
 Ennen koulun alkamista haluan tästä meidän olohuoneesta yhden seinän maalata uudestaan! Jos saan sen tehtyä, niin tottakai kuva postaus tulee taas kerran :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti