torstai 2. kesäkuuta 2016

Kesäloma alkoi!

Mulla tää ei alkanu kyl kovinkaan hehkeästi kun oltii Helmin kanssa mahataudissa alkuviikosta, nii en sitte päässy luokkaretkelle (tai siis opintoretkeksi sitä taidettii kutsua) mukaan enkä kuulemaa muitten kuulumisia työssäoppimis jaksolta :( No nyt on onneks jo parempi olo ja kävin koululta hakemas tänää ens syksyn lukujärjestyksen ja sit kävin tost kv-vaihdost esittelemäs. Lupauduin syksyn info-tilaisuuteen tulla sit kertomaan uudestaan.

Työssäoppiminen loppui siis viime perjantaina, kaksi tutkinnon osaa sain suoritettua ja läpi pääsin! Olin tosi onnellinen siitä! :D


Tein siis tutkintotöinä bokkenin ja nukkekotiin kalusteita, sekä iha tavallisen puumiekan. 

Kesäloma suunnitelmia? Möllötän kotona ja Kouvolassa, ei oo rahaa lähteä minnekää. Seuraavan kerran saan lapsilisät tän kuun lopussa ja jos hyvin käy nii viimeinen päivä kotihoidon tukea. Mut jos en saa sitä, nii sitte oon tosiaan koko kesän iha peeaa. Niin ja Kuusamoonkin pitäis päästä lähtemään sukukokoukseen... No on kotonakin iha kivaa ja kirjastotkin on auki kesällä :) Toivottavast ees mökille ehtis!

Mitäs tyypeil on kesä suunnitelmia? Huom. Jätin loma-sanan pois ;) Ois aika hauska jos satunnaisetkin "ohikulkijat" tääl blogis kävis jättämäs terveisensä :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti