maanantai 2. toukokuuta 2016

Long weekend

Tänään täällä on bank holiday, eli on vapaa päivä ja pitkä viikonloppu. Lauantaina käväsin Yorkissa shoppailemassa, se on tosi kaunis ja vanha kaupunki, selkeästikin turisteille suunnattu. Kiertelin ympäriinsä ja kävelin muurilla mikä kiertää kaupunkia. 






Ja tosi keväistä! Kunnes sitten alkoi satamaa... Silloin oli hyvä kierrellä kauppoja ja ostella tuliaisia.

Kaleville ja Helmille lelut.

Ostin Disney-kaupasta itselleni ja Esalle t-paidat. Harmi kun ei ollu isompaa valikoimaa Disney vaatteita aikuisille, naisten paidat oli joko punasii, vaaleanpunasii tai sit oli yks sininen, nii päädyin tosta valikoimasta harmaaseen :D Tän possunaaman takia en voi käyttää punasävyisiä paitoja.

Lauantai illalla täs lähettyvillä oli italialainen ilta, kirkon järjestämä tapahtuma ja sain ilmatteeks lipun sinne kun joku ei päässytkää tulemaan. Eli mun isäntäväen kanssa menin sinne ja Joanin opiskelu kaveri tuli sinne kans miehensä kanssa ja he jäivät tänne kan yöksi. Joanin serkku tuli myös mukaan ja meillä oli oikein hauska ilta! Sunnuntai olikin sitte hyvä päivä makoilla vaa ja nukkua pientä kankkusta pois :D

Tänään ehdin käydä tos muutaman minuutin kävelyn päässä Headingleyssä, kiersin yhden puiston läpi ja kävin syömässä KFC:ssä :D kävin vielä jossain vintage kaupassa kiertämässä ja ostin kirjan itselleni, ei maksanu ku 1£ :)  Marketista ostin itselleni viel termosmukin. Voi olla että illemmalla käyn vielä jossain kahvilla tai teellä.




 Ois tehny miel kiivetä noihin puihin ja varmaa oisin tehnykkin niin ellei ois ollu todistajia paikalla :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti